Våra svitupplevelser

Se ut över vattnet i ett avkopplande bad för två. Hämta kraft i några av världens mest exklusiva och unika sviter med utsikt över Stockholms slott. Naturligtvis har vi separata rum för massage, där man kan unna sig någon av våra härliga svitupplevelser. Hur programmet ska se ut bestämmer ni själva, men här följer några förslag att utgå ifrån.

SUITE TREAT

Samla ihop vännerna eller bjud in kärleken i en av våra rymliga spasviter med utsikt över vattnet och Stockholms slott. Njut av varandras sällskap, något att dricka och lite tilltugg. Vårt gröna te och färsk frukt finns alltid till hands. De flesta av våra behandlingar kan flytta med in i spasviten.

Tid: 2 timmar för 2 personer
Pris: 3600 kr  (mån-tors) 4600 kr (helger)
900 kr/varje extra person

Priserna är exklusive dryck och behandlingar, vilket vi gärna ordnar

HONEYMOON

Dags att fira bröllopsdag? Ge varandra en romantisk  stund i en underbar miljö med blommor och musik. Skrubb, ångbad, massage, bad och champagne- för två. Honeymoon börjar med en fotritual som följs av en varsin skön massage. Värm upp tillsammans i ångbastun innan ni applicerar vår rosa tranbärsskrubb. Avsluta med ett härligt bad för två och något litet att äta. Inte undra på att Honeymoon är en av våra mest populära svitbehandlingar.

Tid: 3 timmar för 2 personer
Pris: 8300 kr

BOKA BEHANDLING

Telefon: 08-679 35 75
E-post: spa@grandhotel.se