A LA CARTE

Välkommen att boka ditt bord.

BOKA BORD

Verandameny

Toast Skagen med Kalixlöjrom

Grillad Svensk hängmörad ryggbiff med tomat- och löksallad, bakad inlagd silverlök, pommes Pont Neuf och chilibearnaisesås

Crème Brûlée

680:-

Förrätt

Sill- och strömmingstallrik med Västerbottensost
175:-

Kalixlöjromstoast
395:-

Toast Skagen med Kalixlöjrom
235:-

Bakad vit sparris AA med handskalade räkor, grön ärtpuré, rökt paprikamajonnäs och vaktelägg
225:-

Ankleverterrin med smörstekt brioche, jordgubbspuré, inlagd silverlök och hasselnötter
245:-

Ravioli fylld med kräm på Västerbottensost och savojkål, serveras med smörsås och färsk tryffel
175:-

Varmrätt

Lättbakad rimmad torskrygg med forell- och Avrugasmörsås, handskalade räkor, friterade lökringar, fermenterad ramslök och bakad kålrabbi
310:-

Pocherad piggvar med tartelett fylld med färska gröna ärtor, smörstekt hummer och vitvinssås med smak av saffran och krondill
375:-

Pot au feu på kyckling från Bresse med aprikos, persika, mandel, endiver, kronärtskocka och kycklingconsommé
325:-

Vattenstekt svensk kalvbog med kalvsky, smörstekt levainbröd, gemsallad, Nobisdressing, färsk tryffel och parmesanost
265:-

Kryddbakade morötter med morotspuré, sotad avokado, gräddfil, sveciaostkrokett och friterad potatis
205:-

Verandans Klassiker

Rimmad lax med dillstuvad potatis
230:-

Mr. Hepburns sallad med kyckling, bacon och avokado
250:-

Wallenbergare med skirat smör, potatispuré, rårörda lingon och gröna ärtor
260:-

Biff Rydberg med Dijonsenapscrème och äggula
350:-

Dessert

Jordgubbar med mazarinkaka, flädergelé, chokladspån och vaniljglass
110:-

Mille feuille med färska hallon, vaniljkräm, brynt smörsnö och hallonglass
115:-

Chokladterrin på Vahlrona med blåbärsglass och hallonskum
115:-

Varma hjortron med vaniljglass
190:-

Crème Brûlée
120:-

Petit four
45:-