A LA CARTE

Välkommen att boka ditt bord.

BOKA BORD

Verandameny

Rimmad och sotad vitlingsfilé med örtemulsion, hjärtmusslor och potatischips

Verandans variation på oxfilé Black and white

Crème Brûlée
680:-

Förrätt

Sill- och strömmingstallrik med Västerbottensost
175:-

Kalixlöjromstoast
415:-

Rimmad och sotad vitlingsfilé med örtemulsion, hjärtmusslor och potatischips
205:-

Norsk kungskrabba med srirachamajonnäs, fänkålsdill, papaya och grön mango
275:-

Inlagd pumpa med blomkålsskum, endivesallad med vattenkrasse, jalapeño och brynt smör
155:-

Rå biff med svartrot, vinägerskum, rostad lök, hasselnöt och ängsyramajonnäs
235:-

Varmrätt

Lättbakad rimmad skreirygg med variation på pumpa, smörsås på äpple och Avrugakaviar
305:-

Smörstekt Hjälmargös med kejsarhatt, champinjoner, spenat, Kalixlöjrom och vårlöksomelett
345:-

Verandans varition på oxfilé Black and White
395:-

Variation på blodduva med polenta, ankleverfylld tortellini, Madeirasky och lingon
385:-

Ljummen vildsvinsterrin med tryffel, hängd gräddfil, vattenkrasse, rostade hasselnötter och champinjoner
295:-

Risotto på pumpa med örtsallad, stekt pumpa, tryffel och mandel
205:-

Verandans Klassiker

Rimmad lax med dillstuvad potatis
230:-

Mr. Hepburns sallad med kyckling, bacon och avokado
250:-

Wallenbergare med skirat smör, potatispuré, rårörda lingon och gröna ärtor
260:-

Biff Rydberg med Dijonsenapscrème och äggula
350:-

Dessert

Verandans godislåda
120:-

Ljummen chokladkaka med bananglass, chilisirap och pistage
110:-

Svartvinbärskrämsfylld rulltårta, hasselnötsglass, rårörda svartvinbär och hasselnötscrème
115.-

Varma hjortron med vaniljglass
190:-

Crème Brûlée
120:-

Petit four
45:-