A LA CARTE

Välkommen att boka ditt bord.

BOKA BORD

Verandameny

Sotad vitlingsfilé med örtemulsion, hjärtmusslor, inlagd lök och palsternackchips

Verandans variation på oxfilé “Black and white” med kalvkorv och rökt sidfläsk

Grand Tiramisu
680:-

Förrätt

Sill- och strömmingstallrik med Västerbottensost
175:-

Kalixlöjromstoast
415:-

Sotad vitlingsfilé med örtemulsion, hjärtmusslor, inlagd lök och palsternackschips
205:-

Bakad vitsparris AA med handskalade räkor, grön ärtpuré, rökt paprika majonnäs, isbergssallad och vaktelägg
245:-

Tartar på svensk hängmörad oxfilé med syrad schalottenlök, hängd gräddfil, kräm på äggula och Kalixlöjrom
265:-

Ravioli fylld med kräm på Västerbottensost och savojkål serveras med smörsås och färsk tryffel
165:-

Varmrätt

Lättbakad rimmad torskrygg med forell- och Avrugasmörsås, handskalade räkor, friterade lökringar, fermenterad ramslök och bakad kålrabbi
305:-

Smörstekt Hjälmargös med kejsarhatt, champinjoner, spenat, crème double, Kalixlöjrom och vårlöksomelett
345:-

Smörstekt fransk duva med polenta, Hasselbackspotatis, Madeirasky, grönärtpuré och inlagda lingon
365:-

Vildsvinsterrin med färsk tryffel, hängd gräddfil, vattenkrasse, rostade hasselnötter, champinjoner och sötpotatis pommes
285:-

Verandans variation på oxfilé “Black and white” med kalvkorv och rökt sidfläsk
395:-

Bakad och grillad rotselleri med västerbottenkrokett, rotselleripuré, bakad vit sparris, ramslöksmajonnäs och mandel- och tryffelsmör
205:-

Verandans Klassiker

Rimmad lax med dillstuvad potatis
230:-

Mr. Hepburns sallad med kyckling, bacon och avokado
250:-

Wallenbergare med skirat smör, potatispuré, rårörda lingon och gröna ärtor
260:-

Biff Rydberg med Dijonsenapscrème och äggula
350:-

Dessert

Ljummen chokladkaka med bananglass, chilisirap och pistage
115:-

Svartvinbärskrämsfylld rulltårta, hasselnötsglass, rårörda svartvinbär och hasselnötscrème
115:-

Varma hjortron med vaniljglass
190:-

Crème Brûlée
120:-

Petit four
45:-