A LA CARTE

Välkommen att boka ditt bord.

Boka bord

 

Vänligen observera att vi mellan 19 januari - 6 februari serverar vår Västerbottenbuffé. Á la carte-menyn är tillbaka den 7 februari.

Verandans trerättersmeny
755.-

Toast Skagen med Kalixlöjrom

Hängmörad svensk oxfilé med rödvinsmarinerad oxkind, smörad oxbuljong jordärtskockschips, tryffelpuré, färsk tryffel & bakad lök

Vaniljglass med rårörda hjortron, vit chokladkräm, krossade drömmar och maränger med choklad

Vinpaket
465.-

2018 Renato Ratti Langhe Nebbiolo Magnum - Piemonte, Italy
2018 Cascina Corte Langhe Barbera - Piemonte, Italy
2017 Kracher Beerenauslese - Burgenland, Austria

Alkoholfria alternativ från 56,-

FÖRRÄTT

Matjessill från Norrøna med potatis, gräddfil, rödlök, Västerbottensost, ägg, brynt smör och knäckebröd
215,-

Kalixlöjromstoast med klassiska tillbehör 
565.-

Toast Skagen med Kalixlöjrom
355.-

Variation på jordärtskocka med färsk tryffel, fikon och grönkål
245,-
 

VARMRÄTT 

Bakad torskrygg med Sandefjordsås, gröna ärtor, forellrom, pressad potatis och caviar
405,-

Hängmörad svensk oxfilé med rödvinsmarinerad oxkind, smörad oxbuljong jordärtskockschips, tryffelpuré, färsk tryffel & bakad lök
425,-

Tryffelrisotto med gröna ärtor, parmesan och färsk tryffel
265,-

 

VERANDANS KLASSIKER

Rimmad lax med dillstuvad potatis
295.-

Mr. Hepburns sallad med kyckling, bacon och avokado
285.-

Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och gröna ärtor
325.-

Biff Rydberg med Dijonsenapscrème
415.-

EFTERRÄTT

Vaniljglass med rårörda hjortron, vit chokladkräm, krossade drömmar och maränger med choklad
135,-

Varma hjortron med vaniljglass
205,-

Crème Brûlée
135,-

Bon bons
55,-

 

Om Ni är allergisk, fråga oss gärna om vad maten innehåller.