Mat & Dryck

Vi är väldigt stolta över våra restauranger och barer.
Mathias Dahlgrens Matbaren är redan legendarisk med sin Guide Michelin-stjärna, och nu öppnar han även den lakto-ovo vegetariska restaurangen Rutabaga. På Verandan kan man fira allt från påsk och midsommar till jul och nyår på klassiskt svenskt vis. Cadierbaren lockar champagnetörstiga stockholmare och cocktailsugna hotellgäster varje kväll. Kort sagt: Några av Stockholms bästa restauranger och bartendrar finns i huset. Det märks även hos vår Roomservice. 

Bordsbokning

Sjöutsikt eller Michelinstjärnor? Njut av livet i våra trevliga restauranger.

Boka bord

Verandan: 08 - 679 35 86, verandan@grandhotel.se
Cadierbaren: 08 - 679 35 85, cadierbar@grandhotel.se
Mathias Dahlgren, Matbaren och Rutabaga:
08 - 679 35 84, reservations@mdghs.com