Lunchmeny

Välkommen att boka ditt bord.

Boka bord

Avser vecka 4. Lunchmenyn serveras måndag till fredag mellan 11.30-16.00.

TRE RÄTTER
525,-

Carpaccio på älg med lingon, västerbottenost, inlagd svamp och enbärskräm
Smörstekt abborrefilé med stekt ekskivling, potatispuré och pepparrot
Våfflor med hjortronsylt och vaniljglass

DRYCKESPAKET
395,-

2020 Caroline Bellavoine Bourgogne Rouge, Bourgogne, France
2019 Bread & Butter Chardonnay California, USA
2017 Kracher Beerenauslese Cuvée Burgenland, Austria

FÖRRÄTTER

Carpaccio på älg med lingon, västerbottenost, inlagd svamp och enbärskräm
245.-

Mandelpotatis- & purjolökssoppa med rotsaker alt. sidfläsk
175.-

Löjromstoast
565.-

Matjesill från Norrona med potatis, gräddfil, rödlök, Västerbottenost, ägg, brynt smör och knäckebröd
215.-

VARMRÄTTER

Smörstekt abborrefilé med stekt ekskivling, potatispuré och pepparrot
275.-

Älgfärsbiffar med gräddsås, enbär, ekskivling, pressad potatis och pressgurka
205.-

Svamprisotto med tryffel, gröna ärtor och parmesanost
195.-

VERANDANS KLASSIKER

Rimmad lax med dillstuvad potatis
295.-

Mr. Hepburns sallad med kyckling, bacon och avokado
285.-

Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och gröna ärtor
325.-

Biff Rydberg med Dijonsenapscrème
415.-

EFTERRÄTTER
 

Våfflor med hjortronsylt och vaniljglass
125.-

Varma hjortron med vaniljglass
205.-

Crème Brûlée
135.-

Bon bons
55.-