Lunchmeny

Välkommen att boka ditt bord.

BOKA BORD

Tre rätter

Smörstekt svamp med levainbröd, crèmebakat ägg, anklever och tryffel

Pocherad skrei med räkor, pepparrot, kokt potatis, brynt smör och morotspuré

Mandelnötskaka med karamellsås, lingonpannacotta och havrecrumble
495:-

Förrätt

Sill- och strömmingstallrik med Västerbottenost
175:-

Kalixlöjromstoast
415:-

Smörstekt svamp med levainbröd, crèmebakat ägg, anklever och tryffel
195:-

Mozzarella med tomat, vårlök, citron, oliver och stekt levainbröd
125:-

Varmrätt

Pocherad skrei med räkor, pepparrot, kokt potatis, brynt smör och morotspuré
255:-

Grillad regnbåge med hummerhollandaise, zucchini, fänkål, oliver, tomat och citron
225:-

Smörstekt svensk kotlettrad med glaserad schalottenlök, tomat, vitlök, persilja och mandelpotatispuré
215:-

Pasta chittarine med tomatpesto, pinjenötter, kapris, oliver och ricotta
195:-

Verandans klassiker

Rimmad lax med dillstuvad potatis
230:-

Mr. Hepburns sallad med kyckling, bacon och avokado
250:-

Wallenbergare med skirat smör, potatispuré, rårörda lingon och gröna ärtor
260:-

Biff Rydberg med Dijonsenapscrème och äggula
350:-

Dessert

Mandelnötskaka med karamellsås, vaniljglass och havrecrumble
110:-

Varma hjortron med vaniljglass
190:-

Crème Brûlée
120:-

Petit four
45:-

Vid eventuella allergier, vänligen fråga vår personal.