Lunchmeny

Välkommen att boka ditt bord.

BOKA BORD

Tre rätter

Matjesill från Norrhörna med ägg, rödlök, potatis och skirat smör

Rödvinsbrässerade oxkinder med rotselleripuré, bakade morötter, inlagd svamp och gröna ärtor

Mille-feuille med hallon och vaniljkräm
495:-

Förrätt

Sill- och strömmingstallrik med Västerbottenost
175:-

Kalixlöjromstoast
415:-

Matjesill från Norrhörna med ägg, rödlök, potatis och skirat smör
155:-

Smörbakade betor med svensk getost, hasselnötter och honung
125:-

Varmrätt

Stekt strömmingfilé med potatispuré, rårörda lingon, pressgurka och skirat smör
195:-

Rödvinsbrässerad oxkinder med rotselleripuré, bakade morötter, inlagd svamp och gröna ärtor
235:-

Bakad lammtunnbringa med citron och rosmarinsky, rårörda lingon, grönärtspuré och pressad potatis
215:-

Pappardelle med pesto, tomater, spinat och 30 månaders lagrad parmesanost
195:-

Klassisk sallad Nicoise
245:-

Verandans klassiker

Rimmad lax med dillstuvad potatis
230:-

Mr. Hepburns sallad med kyckling, bacon och avokado
250:-

Wallenbergare med skirat smör, potatispuré, rårörda lingon och gröna ärtor
260:-

Biff Rydberg med Dijonsenapscrème och äggula
350:-

Dessert

Mille-feuille med hallon och vaniljkräm
110:-

Varma hjortron med vaniljglass
190:-

Crème Brûlée
120:-

Petit four
45:-

Vid eventuella allergier, vänligen fråga vår personal.