Signaturbehandlingar

Det här är inte vilken massage som helst. De senaste tio åren har vi samlat de bästa idéerna från mer än hundra spaanläggningar i sextio länder. Resultatet är unikt utformade behandlingar som dröjer sig kvar länge i kropp och medvetande; massage som gör skillnad i vardagen.

boka behandling

NORDIC DETOX

Perfekt efter en lång resa eller när man har samlat på sig mycket vätska. Behandlingen är utrensande, stimulerar kroppen och ger celluliterna en match. Vi anpassar den helt efter behov och önskemål. Tekniker som bindvävsmassage, varma omslag och klassisk massage gör behandlingen till en idealisk start på – eller del i – en detox.

Tid: 120 min
Pris: 2790 kr

NORDIC DEEP SLEEP

Tekniker inspirerade av kraniosakral terapi lugnar det centrala nervsystemet i en av våra mest populära behandlingar. Fötterna placeras i vår vaggningsmaskin som påverkar hela kroppen, fördjupar känslan av avslappning och förbättrar sömnen. Perfekt för den som har sömnproblem, lider av jet-lag eller bara behöver varva ner och komma i kontakt med sig själv en stund.

Tid: 120 min
Pris: 2790 kr

GRAND BODY SLIMMING

Det här är en resultatinriktad behandling som blir ett lyft för hela kroppen. Slimming verkar uppstramande, motverkar celluliter och lämnar kroppen peelad, renad och återfuktad med fin lyster. Med hjälp av kyla och värme ökas cirkulationen, samtidigt som lymf- och bindvävsmassage renar kroppen från gifter och överskottsvätska. Väl utarbetade tekniker för magen får matsmältningen att aktiveras. Efter behandlingen infinner sig en känsla av avslappning, lätthet och välbefinnande, inte minst tack vare den avslutande skalp- och fotmassagen.

Tid: 90 min
Pris: 2995 kr

NORDIC RESTART

Dags för en riktig omstart! En kraftig torrborstning som tar bort torr hud och en näringsrik örtinpackning ökar cirkulationen och ger huden djup lyster. Under tiden får en rogivande massage av skalpen. Därefter en lugn stund i en privat ångbastu innan avslutande massage av dekolletage, nacke, händer & fötter.

Tid: 90 min
Pris: 2300 kr

NORDIC BEAUTY

Även naturlig nordisk skönhet behöver lite hjälp på traven ibland. Låt den komma fram med en skandinavisk tranbärsscrub och ett ångbad i behandlingsrummets avskildhet. Efter det en aromamassage och en närande ansiktsrengöring med våra ekologiska produkter.
En perfekt allt-i-ett-behandling.

Tid: 90 min
Pris: 2300 kr

BOKA BEHANDLING

Boka behandling

Telefon: 08-679 35 75
E-post: spa@grandhotel.se