Ansiktsbehandlingar

Alla våra ansiktsbehandling börjar med en grundlig hudanalys innan vi väljer lämpliga produkter och behandlingstekniker. Genom att använda avancerade produkter tillsammans med massage, koppning, akupressur och lymfmassage rengör vi på en djupare hudnivå. Det ger hyn lyster och hjälper cellerna att förnya sig.

boka behandling

GRAND GLOW

En kraftfull och uppstramande behandling som anpassas efter dagsformen för att locka fram hudens naturliga lyster. Med hjälp av fruktsyror och boosters reduceras linjer och mörka ringar både omgående och på längre sikt. Behandlingen är framtagen
exklusivt för vårt spa av personerna bakom Biologique Recherche. De högkvalitativa produkterna hanteras endast av noga utvalda hudexperter med särskild erfarenhet. Resultatet är minst sagt magnifikt.

Tid: 60/90 min
Pris: 2300/2995 kr

TAILOR-MADE FACIAL

Upplev hantverksskickligheten hos våra skönhetsterapeuter. De hittar rätt kombination av produkter och tekniker för varje hy. Oavsett om det gäller att hindra ålderstecken, sudda ut mörka ringar under ögonen eller helt enkelt liva upp trött och ansträngd hud. Ansiktsbehandlingen kan vara mild om det krävs, eller mer aktiv om huden tillåter.

På 90 min får man en komplett upplevelse med en mer djupgående behandling. Då ingår också massage och vårdande produkter för händer och fötter.

Tid: 60/90 min
Pris: 1795/2095 kr

ANSIKTSKOPPNING

(Tillägg till ansiktsbehandling)
Koppningsmassage är en djup behandling som stimulerar huden med vacuum. Den ökar blodcirkulationen och underlättar lymfdränage. Bli av med svullnad och få en mer vital hud med hälsosam lyster. Kan kombineras med alla ansiktsbehandlingar.

Tid: 20 min
Pris: 550 kr

VACKRA ÖGON

(Tillägg till tailor-made Facial)
Ögonbrynsfärg, ögonbrynsform och ögonfransfärg.

Tid: 30 min
Pris: 610 kr

ANSIKTSAKUPUNKTUR

Ansiktsakupunktur är det säkraste sättet att föryngra sitt utseende. Nålarna stimulerar och sätter igång produktionen av kollagen, ett protein som gör huden slätare och smidigare. För att få synliga resultat som håller i sig rekommenderar vi vårt paket av åtta behandlingar.

Tid: 60 min
Pris: 1795 kr eller 11995 kr för 8 tillfällen

REFLEXOLOGI/ANSIKTE

Ansiktsreflexologi är en terapeutisk metod för att förhindra ålderstecken i ansiktet. Här vitaliseras huden genom tryckpunkter som stimulerar produktionen av kollagen och ökar blodcirkulationen, vilket ger ett omedelbart resultat. Som bonus mår hela kroppen bättre av behandlingen.

Pris: 1795 kr

BOKA BEHANDLING

boka behandling

Telefon: 08-679 35 75
E-post: spa@grandhotel.se