Träffas i Cadierbaren

I Cadierbaren hittar alla hem, stockholmare som hotellgäster. Den grandiosa baren rymmer after work-sällskap, informella möten och festkvällar bubblande av champagne och spännande drinkar. Sätt gärna våra bartendrar på prov, de är några av Sveriges bästa. Blir ni hungriga, ta en titt på barmenyn. Här finns även à la carte-frukost, brunch, lunch och Afternoon Tea för den som har svårt att slita sig från de sköna sofforna. Varje tid på dygnet har också sin speciella musikinramning, antingen i högtalarna, genom vår barpianist eller från kvällens DJ. Namnet har baren fått efter Régis Cadier, fransk köksmästare och hotellets grundare. 

Stora vinlistan

 

BORDSBOKNING

Boka bord
Telefon: 08-679 35 85
E-post cadierbaren@grandhotel.se

Vid allergier och specialkost vänligen ring eller maila hovmästaren i förväg.

För allas trevnad har vi som policy att våra gäster har vårdad klädsel och ett propert yttre. Herrar måste ha långbyxor efter klockan 18 och får inte vara baraxlade.


Presentkort till Cadierbaren

Överraska någon med en upplevelse som stannar kvar. Ett Afternoon tea i Cadierbarens sköna soffor, en frestande frukost i en skön fåtölj eller väck kroppen till liv av en ljuvlig brunchmeny. Ta er tid att umgås och njut av utsikten över vattnet.

Köp presentkortet här